Uși de intrare din plastic

Pentru a curăța ușile din plastic, nu sunt necesare produse speciale de îngrijire. Orice contaminare este îndepărtată imediat.

Absența deformării este asigurată de proprietățile de respingere a apei a profilului din plastic.

Pentru a asigura protecția mai inaltă, este posibilă instalarea unor unități cu geam dublu.

Caracteristicile ușilor de intrare din plastic

De mult timp, ușile din plastic au devenit un atribut familiar și indispensabil al oricărei locuințe sau apartament. Le vedem în fiecare zi: magazine, școli, grădinițe, aproape fiecare instituție le oferă preferință și nu în zadar.

Uși de intrare din plastic au avantaje față de cele din lemn. Durata funcționării este mai mare, fata de ușile metalice masive, costul lor fiind de obicei mai mare decât a celor mai multe uși moderne din PVC.

La solicitarea clientului, orice ușa de intrare poate fi transformată într-o operă de artă. Datorită echipamentului modern, profilele din plastic pot fi îndoite la orice unghi, creând forma perfectă pentru casa sau apartamentul dvs. Același lucru se aplică atributelor suplimentare: închidere ușei, balamale, mânere, încuietori etc., toate acestea fiind selectate individual în funcție de cerințele clientului.

Uși de intrare

Diferența dintre ușile de intrare și cele de interior

Usile de intrare și de interior sunt destul de diferite una de cealaltă, deși există un singur producător de profile din plastic. Uși de intrare necesită o mai mare atenție la sistemul de securitate și feronerie.

Profilul ușilor de intrare are un miez armat, datorită căruia ușa are o greutate suplimentară. Aceasta, la rândul său, creează necesitatea de a utiliza balamale întărite. Fiecare detaliu a ușilor de intrare este fundamental diferit de detaliile ușilor de interior.

În ceea ce privește designul, atunci nu există caracteristici, totul depinde doar de imaginație. Datorită posibilităților largi de laminare a profilului, ușa poate fi făcută în culoarea fațadei sau pur și simplu la gustul clientului.

AVEȚI ÎNTREBĂRI? Suntem gata să răspundem la ele!

  Lăsând o solicitare, sunteți de acord cu politica de confidențialitate!

  Avantajele noastre

  De ce este profitabil cu noi?

  Producția proprie

  Datorită atelierului propriu, putem produce produse de diferite forme și dimensiuni.

  Instalare de înaltă calitate

  Angajații noștri au o experiență îndelungată și își îmbunătățesc în mod constant calificările.

  Cel mai scurt timp

  Producerea oricărei comenzi se face în termen de 5 zile. Cu livrare și instalare de maxim 7 zile.

  Cele mai mici preturi

  Putem spune cu încredere că avem cele mai mici prețuri de pe piață. Puteți verifica acest lucru comandând calcularea costului.

  Toate garanțiile

  Folosim numai produse certificate cu o perioadă de garanție de cel puțin 10 ani.

  Consultări gratuite

  Puteți să ne sunați mereu și să aflați informațiile necesare pentru instalare sau întreținere.