как сэкономить при установке пластиковых окон

Cum să economisiți bani atunci când instalați ferestre din plastic?

Nu cu mult timp în urmă, ferestrele din plastic erau considerate aproape un lux și prosperitate. Cu toate acestea, în zilele noastre, un apartament sau o casă fără astfel de ferestre moderne va provoca uimire. Cererea pentru produsele din PVC a crescut aproape instantaneu, ceea ce a dus la crearea unei concurențe pe această piață. Cu toate acestea, situația creată a dat un răspuns la întrebarea noastră „Cum sa economisesti la instalarea ferestrelor din plastic”, care este foarte previzibilă. Odată cu apariția concurenței, mulți producători au trebuit să reducă costul produselor. Dar chiar și în astfel de condiții, puțini vor refuza o reducere bună la achiziționarea și instalarea ferestrelor din plastic.

  Lăsând o solicitare, sunteți de acord cu politica de confidențialitate!

  Economisiți pe ferestre din plastic fără a reduce calitatea

  Cum sa economisesti la instalarea ferestrelor din plastic:

  1. Comandați schimbul sistemului de ferestre în toamnă sau iarna, dacă nu există înghețuri grave. În sezonul cald, cererea la instalarea ferestrelor este suficient de mare, ca urmare, producătorii și managerii adesea depășesc prețurile sau oferă produse sau servicii suplimentare care nu sunt necesare pentru cumpărător. La răcire, se înregistrează o scădere semnificativă a comenzilor, prin urmare, costul de fabricație și instalarea ferestrelor se reduce semnificativ.

  2. Alegeți un design alb standard. Acum, gama de culori oferită profilului din plastic pentru atragerea clienții este extinsă considerabil. Dar dacă alegeți o culoare non-standard a ferestrei, atunci valoarea sa va crește semnificativ. Deoarece ferestrele sunt cel mai adesea ascunse sub perdele sau draperii, costurile pentru designul de culori non-standard vor fi zadarnice.

  3. Faceți o alegere în favoarea decorîrii simple a plasticului, nu optați decorul sub lemnului. Mulți clienți, aleg instalarea ferestrelor cu profil de lemn, ceea ce crește în mod semnificativ costurile lor. Dar, în plus față de plăcerea estetică, utilizarea lemnului nu are mare folos.

  4. Comandați ferestre nu cu numărul maxim de cămeri termopan, dar cu un număr necesar, în funcție de locația casei. De exemplu, dacă casa nu se află în centrul orașului, ci într-o zonă liniștită, va fi suficient să instalați geam cu 2-3 camere, care vor fi, de asemenea, vor proteja fiabil de frig.

  5. Atregeți atenție la revizuirile cumpărătorilor reali și nu la marcă sau publicitatea companiei, care, datorită acestora, sporesc artificial costurile de producție și instalare a construcțiilor din PVC. 

  Acum cunoasteti cum sa economisesti la instalarea ferestrelor din plastic.

  Pe ce nu trenuie să economisiți atunci când instalați ferestre din plastic:

  – măsurări pentru instalarea produselor din PVC. Multe firme oferă acest serviciu gratuit, iar dacă o faci singur, puteți face cu ușurință greșeli, care sunt pline de costuri și mai mari;
  – instalarea unei ferestre din plastic. Dacă instalarea produsului va fi efectuată la un preț scăzut, dar o calitate slabă, aceasta va scurta semnificativ durata de viață a ferestrelor;
  – rigiditatea profilului plastic. Structurile din PVC subțiri nu vor putea suporta sarcini semnificative.
  – calitatea accesoriilor, a sigiliilor și a clapelor de deschidere funcționale.