Plase de țânțari de toate tipurile

Cea mai bună protecție împotriva țânțarilor și a altor insecte mici în sezonul cald.

În caz de contaminare, plasa este ușor de curățat fără nici un fel de deteriorare. Foarte ușor in utilizare.

Dacă locuiți într-un apartament, atunci un tip special de plasă va evita caderea animalelor domestice din fereastră.

Tipuri plase de tantari la comanda

Puteți comanda de la noi plase anti țânțari pentru fereastra sau ușa în funcție de dimensiune. Mai jos sunt trei tipuri de plase de dimensiuni standard la prețul curent.

d2uvngf5g8gs0k0g8cwc0kgw8w8o08

Plasa anti-insectă cu balamale

Dimensiune: 1200х700 мм
18 20 

1-2.jpg

Plasa anti-insectă fixă

Dimensiune: 1200х500 мм
18  19

PLISSE-800x865-1-onbn401346g1nmckwnfpkgkvm351uowk4oxvav2486.jpg

Plasa anti-insectă tip plisse

Dimensiune: 1200х700 мм
134 62 

Plase de țânțari clasice

Vorbind despre ceea ce sunt plase de țânțari și cum să le prindeți ar fi evident, dar nu merită să alegeți neglijent acest accesoriu. Scopul principal este, desigur, de a proteja casa de patrunderea insectelor mici, cum ar fi muștele și țânțarii. Dar există și alte caracteristici pozitive ale acestui dispozitiv.

Locuitorii apartamentelor, în special acei,care locuiește la primul etaj, sunt familiarizați cu o situație atât de neplăcută, când un fund de țigară ajunge în fereastra lor. Da, și așa se întâmplă. Desigur, acest lucru nu este un singur caz și nimeni nu a anulat huliganismul mic. Nu este necesar să ghicesc cum poate fi tratat acest lucru, plasele de țânțari se descurcă perfect.

În cazul în care casa sau apartamentul se află lângă pădure sau un copac, frunzele zburatoare patrund la fiecare câteva minute in camera. În general, avantajele acestui dispozitiv ieftin sunt destul de multe și pentru o fereastră fără o plasă de țânțari, acum nimeni nu optează.

Plase de țânțari

Plase de țânțari pentru uși

Având în vedere faptul că există ferestre cu plase de țânțari, dar prezența unei astfel de plase pe ușa de intrare pe unii le poate sperie. Potrivit clienților care dețin uși de plastic sau care doresc să le cumpere, plasa de țânțari pare incomodă. Aici ar trebui să luăm în considerare această situație sub diferite aspecte.

Desigur, deschiderea mai ușoară a ușii și lipirea de plasă poate părea incomodă, dar aceasta este doar la prima vedere. Practica dovedește că aceasta este o chestiune de obișnuită. în câteva zile, plasa de pe ușă nu mai creează nici un disconfort.

Plase de țânțari a ușilor nu are mai puține avantaje decât ecranul ferestrei. Cel mai adesea în case private există un aranjament al bucătăriei cu acces la stradă. În timpul gătitului, în timpul verii, cele mai multe gospodine deschid ușa pentru patrunderea aerului proaspăt. Fără prezența unei plase de țânțari, este destul de problematică evitarea insecteleor in incapere.

AVEȚI ÎNTREBĂRI? Suntem gata să răspundem la ele!

  Lăsând o solicitare, sunteți de acord cu politica de confidențialitate!

  Plase de țânțari pentru sisteme glisante

  În cazul plaselor de țânțari lunecoase totul este mult mai ușor. Ele nu au caracteristici distinctive asupra funcționalității. În același timp, protejați-le de praf, resturi și insecte. Este, de asemenea, posibil să se utilizeze atât pe ferestre cât și pe uși, dar există încă o diferență în tipul de construcție.

  Plasele de tip glisant au un design special de ghidaje din plastic și sunt utilizate exclusiv pentru ferestre și uși de același tip. În secțiunea sistemelor glisante, puteți vedea mai detaliat structura profilurilor.

  De regulă, aplicația lor principală este pentru sistemele și blocurile de balcoane, în care există o restricție în zonă pentru facilitarea deschiderii și închiderii clapelor. Aceste plase pot fi instalate atât în exterior, cât și în interior. În ceea ce privește confortul, atunci este o chestiune de gust.

  Avantajele ferestrelor și ușilor din plastic

  În fiecare an, ferestrele și ușile din PVC devin din ce în ce mai populare și mai practice. Cu toate acestea, există o serie de avantaje care le disting puternic pe fundalul lemnului sau aluminiu.

  Durabilitate

  Preț/Calitate

  Design

  Avantajele noastre

  De ce este profitabil cu noi?

  Producția proprie

  Datorită atelierului propriu, putem produce produse de diferite forme și dimensiuni.

  Instalare de înaltă calitate

  Angajații noștri au o experiență îndelungată și își îmbunătățesc în mod constant calificările.

  Cel mai scurt timp

  Producerea oricărei comenzi se face în termen de 5 zile. Cu livrare și instalare de maxim 7 zile.

  Cele mai mici preturi

  Putem spune cu încredere că avem cele mai mici prețuri de pe piață. Puteți verifica acest lucru comandând calcularea costului.

  Toate garanțiile

  Folosim numai produse certificate cu o perioadă de garanție de cel puțin 10 ani.

  Consultări gratuite

  Puteți să ne sunați mereu și să aflați informațiile necesare pentru instalare sau întreținere.