Compartimente de birou

Compartimente de birou vă permit să transformați orice birou într-o soluție modernă și practică.

Datorită aspectului larg al partițiilor de birou. Fiecare client își poate alege soluția.

AVEȚI ÎNTREBĂRI? Suntem gata să răspundem la ele!

  Lăsând o solicitare, sunteți de acord cu politica de confidențialitate!

  Avantajele partițiilor de birou

  Împărțirea convenabilă a biroului în zone de lucru.

  Design-urile de sticlă creează o vizibilitate de 100%.

  Glazura mată nu va distrage atenția de la locul de muncă.

  Izolație fonică ridicată datorită unei unități speciale de sticlă.

  Protecție termică ridicată datorată profilurilor cu mai multe camere.

  Proprietăți anti-efractie datorită triplexului din sticlă.

  Sistemele glisante economisesc o parte semnificativă din birouri.

  Când vă mutați într-un loc nou, le puteți lua cu dvs.

  Compartimente de birou reprezintă cea mai bună soluție

  Proprietarii sediului de birouri au realizat că, pentru a spori productivitatea muncii angajaților, a fost necesar să se organizeze condițiile cele mai convenabile în care fiecare angajat să-și simtă propriul spațiu de lucru personal. Nu toți proprietarii de birouri au posibilitatea de a dota birouri individuale, deci trebuie să caute alte opțiuni. Una dintre soluțiile cele mai potrivite și convenabile sunt partițiile de birou proiectate special pentru aceste scopuri.

  Beneficii cheie

  Atunci când le folosiți, este posibilă separarea și împărțirea spațiilor necesare în zonele de lucru. Ele nu necesită schimbări majore în aspect, sunt realizate dintr-o varietate de materiale și sunt realizate în nuanțe de culori diferite.
  Compartimente de birou pot fi transparente și complet întunecate. Avantajele lor principale includ:
  • ușurința de asamblare și instalare;
  • ușurința de dezmembrare la deplasare;
  • nivel ridicat de izolare fonică.

  Tipuri cheie a partiților de birou

  Fiecare tip de partiție de birou are destinație proprie, metoda de instalare, diferă prin materialele folosite în producție și aspect. Structurile principale sunt considerate a fi din următoarele trei tipuri:

  Staționare

  Transformabile​

  Mobile

  Staționare

  Modulele de acest tip sunt cele mai populare. Fixarea la- pereți și podele. Ele sunt foarte durabile și rezistente. Partițiile staționare sunt realizate din sticlă, MDF, plastic și multe alte materiale atașate la baza de aluminiu. Principalul lor avantaj este viteza de instalare și absența prafului și a resturilor în timpul lucrului. Ele au un nivel ridicat de izolare fonică.
  Pereții din sticlă solidă sunt din ce în ce mai solicitate în rândul consumatorilor. Acestea constau, de obicei, din sticlă puternică, pe care este obișnuit să se plaseze numele sau emblema firmei. Partițiile de acest tip pot fi adesea observate la aeroporturi, birouri ale marilor companii și în magazinele centrelor comerciale.

  Офисные Перегородки

  Transformabile

  Aceste modele vă permit să împărțiți rapid spațiul liber în zonele de lucru pentru angajați sau să faceți o sală de conferințe din ele. Principalul avantaj al compartimentelor de birou transformabile este că atunci când le folosiți, spațiul liber din birou poate fi folosit pentru diverse sarcini. În exterior, ele seamănă cu secțiuni, sunt ușor deplasate sau îndoite.

  Mobile

  Compartimente de birou de acest tip vă permit să vă împărțiți zonele de lucru una lângă alta. Ele au forma de module care sunt interconectate, economisind spațiu liber. Construit dintr-o varietate de materiale. Dacă este necesar, acestea sunt echipate cu rafturi sau sertare și, de asemenea, strânse cu tapițerie de material.
  Constructiile sunt de formă dreaptă și curbată, modele separate. Utilizarea pereților solizi vă permite să izolați virtual o zonă de alta. Construcțiile separate sunt folosite în principal ca funcționale, ceea ce face posibilă împărțirea zonelor de lucru ale angajaților sau recepției.
  Efectuarea zonelor de birou va face interiorul mai elegant și mai eficient. Partițiile moderne completează perfect orice proiect, sporesc productivitatea angajaților, economisesc timp și bani, iar atunci când oficiul se deplasează sunt ușor demontate și transportate într-o locație nouă.