как сэкономить при установке пластиковых окон

Alegem ferestre din plastic

Ferestrele din plastic au fost de mult timp la modă și justifică pe deplin speranțele care le-au fost încredințate. Dar cum să faci alegerea potrivită și să instalezi ferestre care vor dura o lungă perioadă de timp, dar nu se vor detereora într-o lună?

  Lăsând o solicitare, sunteți de acord cu politica de confidențialitate!

  Ferestre din plastic și materiale

  – Mai întâi, atenție la materialul din care au fost făcute ferestrele din plastic. La urma urmei, o fereastră din plastic nu este doar un mîner și un cadru – este un design complex care trebuie făcut din material de calitate înaltă. Cel mai adesea ele sunt fabricate din PVC și în interior armate metalic. PVC – în primul rând materialul nu este capricios, dar rezistent la uzură, rezistă cu ușurință la schimbările temperaturii și umiditate. PVC de calitate nu are defecte, este neted – fără pete și inegalități.
  – În cadrul ramei din plastic există un strat de aer – aceasta este o cameră de aer. Această cavitate permite să păstrați căldura în casă și nu lăsă pătrunderea sunetelor din stradă. Cu cât sunt mai multe camere, cu atât protecția împotriva frigului și zgomotului este mai mare. Numărul minim de camere într-o singură fereastră este de 3 și maxim de 8.

  Монтаж
  Москитные Сетки

  Sticlă și ferestre cu geam dublu

  – Sticlele care sunt bine interconectați printr-un cadru sunt denumite o unitate cu geam dublu. Între sticle există și o pernă de aer, care este necesară pentru geamurile calde. Se folosesc adesea ferestre cu două camere – este fereastra unde sunt 3 sticle și 2 spații de aer între ele, dar există, de asemenea, ferestre cu trei și patru camere  – acestea sunt folosite mai frecvent, în cazul în care clima este mai severă și mai probabil necesită cea mai bună izolare termică. 
  – Sticla in sine, de asemenea, poate fi diferită de la simplă la antiglonț, care este aproape imposibil să se spargă, sau cu protecție UV, care va controla nu numai căldura în timpul iernii, dar, de asemenea, va crea o răcoare plăcută în încăpere pe timpul vierii fierbinți. În consecință, prețul ferestrei variază de la alegerea sticlei.

  Prezentare sigiliilor pentru geamurile termopane

  – În proiectarea ferestrelor din plastic există un sigiliu. Sigiliul este necesar în primul rând pentru ca geamul să fie închis ermetic. Acum, sigiliile sunt: cauciucul – opțiunea cea mai ieftină, dar cu o durabilitate mică; silicon – un astfel de sigiliu este mai bun și este considerat clasa de mijloc, costul ferestrei va crește ușor; din cauciuc natural – este considerat cel mai bun sigiliu, nu se va sparge și nu se va rupe tomp de o lungă perioadă de timp, ceea ce vă permite să utilizați fereastra cca 60 de ani, dar ferestrele cu acest tip de sigiliu vor fi mai scumpe.

  Accesorii

  – Bineînțeles, ar trebui să fin steți la accesorii. Ferestra – este un design complex, care în mod constant ar trebui să se deschidă, închidă, apoi sa fie tabilită in regim de aerisire. Proprietarii ferestrelor din plastic ieftin se plâng mai des că: mânerul se desprinde, buclele se desfac … Prin urmare, este mai bine să cumpărați ferestre de la companii renumite care își dezvoltă constant și își îmbunătățesc accesoriile și componentele.

  Diferența dintre fereastra din lemn și din plastic

  Diferența dintre fereastra din lemn și din plastic este foarte mare:
  – Fereastra din plastic, spre deosebire de cea din lemn, nu necesită vopsea – este deja albă, are un aspect estetic și bine îngrijit.
  – Nu este supusă lipirii și crăpăturilor în contrast cu cea din lemn. Fereastra din lemn se va „usca” în timp, iar partea sa lemnoasă se va crăpa sau se va umfla de la umiditate, care în primul rând nu se va întâmpla niciodată cu cea din plastic.
  – Fereastra din plastic nu necesită izolare anuală. Spre deosebire de cea din lemn, o astfel de fereastră nu necesită izolare suplimentară, care, în primul rând, va economisi energie și nervi considerabili cumpărătorului în primăvară și toamnă.