Glafuri fereastre

O gamă imensă de materiale diferite vă permite să alegeți pervazul ferestrei pentru proiectarea oricărui interior

Datorită tehnologiilor moderne, prevazurile noi din materiale PVC au o viață mai nouă.

Pe lângă designul elegant și modern, materialele moderne au o practică și o ușurință de curățare.

Proprietățile pervazurilor moderne ale ferestrelor

Un prevaz este capabil să transforme o cameră și să o facă mai atractivă pentru trăi. Glafuri de fereastre izoleaza interiorul de pierderile de căldură și de intrarea aerului rece din stradă. Pentru a proteja fereastra împotriva acumulării de condens, există pante prin care apa se va scurge. Prevazurile de fereastră sunt, convenabile ca suport pentru diferite articole de uz casnic, precum și pentru repararea ferestrelor. Ca un loc sub vasele de plante, acest element al interiorului devine indispensabil.

În prezent, există mai multe tipuri de pervazuri, în funcție de materialele folosite: PVC, PAL, MDF, materiale naturale.

Подоконники

Glafuri de ferestre moderne din materiale PVC

Produsele fabricate din policlorură de vinil (PVC) sunt de înaltă calitate și nu putrezesc. Impermeabilitatea acestor praguri de ferestre le face imuni la lumina soarelui. Designul cu mai multe camere a unor astfel de soluții reprezintă cheia durabilității acestora. Profilurile sub-ferestrelor sunt foarte rezistente, au izolație termică ridicată și rezistență la foc. Plasticul din care sunt făcute pragurile de fereastră nu are „pori”, nu se acumuleaza microbi și bacterii dăunătoare. Este ușor de îngrijit, principalul lucru este să nu folosiți materiale abrazive care pot deteriora materialul.

AVEȚI ÎNTREBĂRI? Suntem gata să răspundem la ele!

  Lăsând o solicitare, sunteți de acord cu politica de confidențialitate!

  Pervaze moderne pentru ferestre din materiale MDF și PAL

  Placile din MDF si PAL folosite pentru pragurile de ferestre sunt acoperite cu un strat gros de laminat, ceea ce face ca produsele sa fie mai puternice. Dacă aveți nevoie de a picta fereastra, puteți chiar să urcati pe un astfel de pervaz de fereastră sau să puneti ceva fierbinte pe ea. Astfel de pervazuri sunt foarte durabile, nu se tem de razele ultraviolete, distructive pentru alte materiale. În plus, produsele sunt estetice și frumoase, deoarece pot fi aproape de orice culoare sau model. De exemplu, pentru a face o imitație de lemn sau de marmură. Și va fi mult mai ieftin decât instalarea unui pervaz din materiale naturale.

  Glafuri de ferestre moderne din materiale naturale

  Prevazurile ferestrelor din materiale naturale sunt mai scumpe, iar cu cât materialul este mai exotic, cu atât este mai mare prețul. Copacul de frasin va fi mai ieftin decât pinul sau, în special, stejarul. Pentru a-și justifica cel puțin într-un fel costurile, producătorii fac pervazuri de ferestre cu mai multe straturi din lamele folosind echipamente speciale. După lipire, pragul de fereastră este prelucrat, ceea ce sporește proprietățile sale de protecție.

  Conținutul de umiditate al pervazului ferestrei de lemn nu trebuie să depășească 8-9%. Iar suprafața sa nu trebuie să se spargă, astfel încât produsul să dureze mult timp.

  Parapetele din lemn au un dezavantaj, este dificultatea de a le îngriji. La fiecare trei ani, materialul trebuie tratat cu lac sau vopsea, este permisă utilizarea de ceară. Îndepărtarea prafului de pe suprafață se produce o cârpă semi-uscată.

  Avantajele ferestrelor și ușilor din plastic

  În fiecare an, ferestrele și ușile din PVC devin din ce în ce mai populare și mai practice. Cu toate acestea, există o serie de avantaje care le disting puternic pe fundalul lemnului sau aluminiu.

  Durabilitate

  Preț/Calitate

  Design

  Avantajele noastre

  De ce este profitabil cu noi?

  Producția proprie

  Datorită atelierului propriu, putem produce produse de diferite forme și dimensiuni.

  Instalare de înaltă calitate

  Angajații noștri au o experiență îndelungată și își îmbunătățesc în mod constant calificările.

  Cel mai scurt timp

  Producerea oricărei comenzi se face în termen de 5 zile. Cu livrare și instalare de maxim 7 zile.

  Cele mai mici preturi

  Putem spune cu încredere că avem cele mai mici prețuri de pe piață. Puteți verifica acest lucru comandând calcularea costului.

  Toate garanțiile

  Folosim numai produse certificate cu o perioadă de garanție de cel puțin 10 ani.

  Consultări gratuite

  Puteți să ne sunați mereu și să aflați informațiile necesare pentru instalare sau întreținere.