Supape de ventilație pentru ferestre din PVC

Un flux constant de aer proaspăt va evita umiditatea și condensul pe ferestre.

Această soluție tehnică este foarte rentabilă și vă va permite să mențineți un flux constant de aer proaspăt în cameră.

Un tip special de design contribuie la fluxul de aer, dar nu crește pierderile de căldură în timpul iernii.

Supape de ventilație ca înlocuitor pentru ventilația naturală

Astăzi, ferestrele noi din PVC ajută la protejarea încăperii de factorii externi, dar datorită proprietăților hermetice ale structurilor, schimbul de aer în cameră este redus. Cu toate acestea, mulți oameni găsesc o cale de ieșire pur și simplu prin deschiderea ferestrei și ventilarea camerei într-un mod natural. Dar, cu fiecare astfel de descoperire, praful, murdăria, precum și frigul sau căldura intră în cameră.

Dacă încăperea este sigilată complet, umiditatea din cameră va crește semnificativ. Din acest motiv, pe ferestre va apărea condensul, ceea ce va conduce la formarea mucegaiului. Pentru a evita acest lucru, cel puțin uneori trebuie să conduceți aerul în cameră și să normalizați umiditatea. În special pentru astfel de cazuri, s-au dezvoltat sistemele de ventilație de alimentare și evacuare.

Cu toate acestea, merită luat în considerare un factor important, multe case fiind deja dotate cu ventilație naturală. În cazul în care casa are ferestre vechi din lemn, atunci aerul poate curge liber prin sloturi. Desigur, ventilația naturală este un lucru bun, funcționează eficient, iar cel mai important lucru este fără zgomot. Totuși, de îndată ce temperatura din afara ferestrei crește, această ventilație se oprește imediat.

Supape de ventilație

Tipuri de supape de admisie pentru ventilație

Atunci când sunt instalate ferestre ermetice, fluxul de aer se oprește imediat, iar în acest caz supapele de ventilație salveaza situatia. Astfel de supape vor ajuta la asigurarea schimbului de aer atunci când ferestrele sunt închise.

Dispozitivele foliate sunt de obicei utilizate, în conformitate cu această tehnologie, aerul va intra în cameră prin tăieturi speciale. Astfel de sisteme au avantajele lor, sunt foarte accesibile și le puteți instala și în ferestre deja montate. De asemenea, ele nu sunt vizibile și nu vor schimba proprietățile izolației fonice.

De asemenea, au fost utilizate dispozitive slot. În partea superioară a profilului se realizează o fantă și dispozitivul este montat, devenind astfel supapa principală pentru admisia aerului. Astfel de mecanisme pot fi instalate atât în ​​ferestre din lemn cât și în cele din plastic, iar instalarea se realizează atât în ​​faza de producție a ferestrei cât și într-o fereastră deja instalată.

Avantajele ferestrelor și ușilor din plastic

În fiecare an, ferestrele și ușile din PVC devin din ce în ce mai populare și mai practice. Cu toate acestea, există o serie de avantaje care le disting puternic pe fundalul lemnului sau aluminiu.

Durabilitate

Preț/Calitate

Design

Avantajele noastre

De ce este profitabil cu noi?

Producția proprie

Datorită atelierului propriu, putem produce produse de diferite forme și dimensiuni.

Instalare de înaltă calitate

Angajații noștri au o experiență îndelungată și își îmbunătățesc în mod constant calificările.

Cel mai scurt timp

Producerea oricărei comenzi se face în termen de 5 zile. Cu livrare și instalare de maxim 7 zile.

Cele mai mici preturi

Putem spune cu încredere că avem cele mai mici prețuri de pe piață. Puteți verifica acest lucru comandând calcularea costului.

Toate garanțiile

Folosim numai produse certificate cu o perioadă de garanție de cel puțin 10 ani.

Consultări gratuite

Puteți să ne sunați mereu și să aflați informațiile necesare pentru instalare sau întreținere.